HSVB Recreanten toernooi 15 november:

We kunnen als basketbal Haren recreanten terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi afgelopen donderdag. De recreanten van BVG, Epeios, Mustangs en HSVB wisten op volle sterkte te verschijnen. Er werd er een mini competitie gespeeld van wedstrijden met doorlopende tijd: 15 min 1e helft, 5 minuten rust, 15 minuten 2e helft en daarna 15 minuten pauze tot volgende wedstrijd. Deze opzet beviel alle recreanten teams erg goed, vooral de pauze: even uithijgen, babbeltje en daarna weer warmlopen voor de volgende wedstrijd.

Niet alleen voetballend FC Emmen zit in de lift maar ook de basketbal recreanten uit Emmen. Er was een grote supporters aanhang uit Emmen meegereisd. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de jaarlijkse recreanten toernooien werd er een Wave op de tribune gedaan!
Sportief ging het er ook gezellig en op behoorlijk niveau aan toe.
Uiteindelijk konden de enthousiaste supporters uit Emmen niet voorkomen dat in de laatste wedstrijd van Mustangs nipt verloren werd tegen HSVB. HSVB won hiermee hun 3e en laatste wedstrijd van dit toernooi. BVG en Epieos sloten hun sportieve avond op het andere veld af. De avond verliep verder probleemloos en er waren gelukkig geen noemenswaardig blessures/ongelukjes wat voor ons net zo belangrijk is als op het veld goed presteren.
Na afloop was er nog een gezellige nazit in de kantine met bitterballen en wat vocht.
kortom: een hele gezellige en sportieve basketbalavond! Over een paar maand is er weer een recreanten toernooi bij een ander club waar we weer onze kunsten mogen vertonen.

OOK ZIN MEE TE DOEN? We kunnen altijd wel nieuwe leden gebruiken, dus..

mocht iemand: een sportman met enige basketbal ervaring in het (verre) verleden, na dit gelezen te hebben ook zelf ook (weer) zin krijgen om als recreant bij HSVB te basketballen dan ben je van harte welkom om met een paar proef trainingen op de donderdagavond (20.45 – 22.15: rijtje – partijtje) bij ons vrijblijvend uitproberen!

Hans Heikens