Een verbinder, die helpt met het door ontwikkelen van onze basketbalvereniging.

Wat je doet
Je inspireert en verbindt. Je zorgt niet alleen voor verbinding met de leden binnen de vereniging, maar vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt (externe) contacten. Je kunt mensen coachen en waarderen. Je kunt grote lijnen uitzetten maar verliest details niet uit het oog. Je bewaakt samen met de andere bestuursleden het meerjarenbeleid van de vereniging en helpt de afgesproken doelstellingen te realiseren.

Hoe je dat doet
Je doet dit samen met een enthousiaste groep vrijwilligers, bestaande uit bestuursleden, trainer/coaches, leden en ouders die zich inzetten voor deze sportieve, sociale en familiale vereniging.

Hoeveel tijd het kost
Je bent als voorzitter gemiddeld 4 uur per jaar bezig met voorbereiden van de algemene leden vergadering (ALV) en 4 uur per jaar met het leiden van de ALV. Daarnaast ben je 2 uur per maand bezig met het voorbereiden van de bestuursvergadering en 1 avond per 2 maanden voor de bestuursvergadering zelf. Verder ben je gemiddeld 2 à 3 uur per week bezig met verbinden, vertegenwoordigen, onderhouden van contacten (ook buiten de vereniging: NBB, gemeente, andere verenigingen), het werven en behouden van vrijwilligers, problemen oplossen en het volgen van externe ontwikkelingen.

Wat het oplevert
Een hoop voldoening, plezier en gezelligheid. Je doet dit allemaal vrijwillig, met liefde voor de sport.

Informatie en contact
Draag jij de basketbalsport én de vereniging HSVB een warm hart toe? En heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar onze secretaris Stephanie de Noord (secretaris@hsvb.nl).

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Margo Koning, tel. nr. (06) 11 32 68 66.