Laatste nieuws
  1. Trainingsrooster tot zomervakantie (per 7 juni)
  2. Corona protocol (mei 2021)!
  3. Nieuwsbrief februari 2020
  4. Collecte Jantje Beton
  5. Vacature bij HSVB

Lid worden

Lid worden

Je wordt lid door je online aan te melden bij de ledenadministratie. Voordat je je aanmeldt, kun je eerst 3x gratis komen meetrainen om te zien of HSVB iets voor je is. Wel moet jij of je ouder/verzorger (bij jeugdleden) dan een verklaring tekenen dat je weet bij die trainingen niet verzekerd te zijn bij HSVB.

Voor kinderen jonger dan 10 jaar en hun ouders:
De training voor meisjes en jongens die jonger dan 10 jaar zijn, is voor de beginners (peanuts) op woensdag- en vrijdagmiddag om 16.30 tot 17:30 training onder begeleiding van ervaren en enthousiaste jeugdtrainers. De meer ervaren mini’s trainen dan op hetzelfde moment om voorbereid te worden op de competitie. Alle trainingen zijn in De Scharlakenhof. De nieuwe leden worden eerst opgevangen en begeleid door de trainer van de peanuts. Als je eerst vrijblijvend wilt kennismaken met HSVB kan jij je hieronder opgeven om eerst drie keer te komen meetrainen.

Aanmelden als lid

1. Je kunt eerst 3 x meetrainen voordat je je aanmeldt.

2. Meld je online aan bij de ledenadministratie via het aanmeldingsformulier hieronder. Alle informatie over aanmelden vind je in dit document. Let op: als je de afgelopen 5 jaren lid bent geweest van een andere basketbalvereniging dan moet je van de vorige club toestemming krijgen om lid bij ons te worden. Daarvoor moet je het NBB-overschrijvingsformulier gebruiken en ingevuld opsturen naar het Rayonbureau. Nieuwe leden die bij een club buiten Rayon Noord gespeeld hebben, moeten hun overschrijving aanvragen bij dat betreffende rayon. Als je overschrijving niet verleend wordt mag je geen lid van HSVB worden.

3. De ledenadministratie stuurt je een bevestiging van de aanmelding.
Zie ook het huishoudelijke reglement van HSVB, artikel 1.

LET OP,

Je inschrijving is pas geldig nadat je een mailtje ter bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie.!!!

Aanmelden lidmaatschap

Kennis maken met HSVB

Schuldvrijverklaring

Contributie seizoen 2020-2021

Afmelden lidmaatschap H.S.V.B.

Mocht je je willen uitschrijven als lid van H.S.V.B. kun je dat hieronder doen. Wel heb je een afmeldcode nodig welke door de TC wordt uitgegeven.

NB Voor het afmelden gelden regels welke zijn benoemd in het huishoudelijk reglement.

Afmelden lidmaatschap

SponsorKliks, gratis sponsoren!