Laatste nieuws
  1. We mogen weer!! Trainingsrooster vanaf maandag 17 januari
  2. COVID-19 protocol nov 2021
  3. Hulp gevraagd/vrijwilligers gezocht!
  4. Collecte Jantje Beton
  5. Interview Margo Koning in we are basket

Lid worden

Lid worden bij H.S.V. Basketball

Je wordt lid door je online aan te melden bij de ledenadministratie. Voordat je je aanmeldt kun je eerst 3x gratis een proeftraining doen. De contributie voor het komende basketbalseizoen vind je hier

Gratis proeftraining HSVB (3x)

Voor kinderen jonger dan 10 jaar en hun ouders:
De training voor meisjes en jongens die jonger dan 10 jaar zijn, is voor de beginners (peanuts) training op woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 in Scharlakenhof en vrijdagmiddag van 16.30 tot 17:30 in ’t Buut. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons beginnen met basketbal (is je kind jonger maar erg enthousiast, neem dan even contact met ons op dan overleggen we even).

Aanmelden als lid

Heb je proeftrainingen gehad of wil je je gewoon gelijk inschrijven? Gebruik dan onderstaand formulier. Zodra de ledenadministratie de aanmelding heeft verwerkt ontvang je altijd een bevestigingsmail met het team waarin je bent ingedeeld. Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van deze mail. Zie ook het huishoudelijke reglement van HSVB, artikel 1.

Aanmeldformulier lidmaatschap HSVB

Schuldvrij-verklaring

Indien je eerder lid bent geweest bij een andere vereniging dient deze vereniging je “vrij te geven” in Sportlink. Wanneer aan alle financiële verplichtingen is voldaan zullen zij jou “lid-af” maken en kunnen wij de inschrijving bij H.S.V.B. afronden.

Afmelden lidmaatschap H.S.V.B.

Mocht je je willen uitschrijven als lid van H.S.V.B. kun je dat hieronder doen. NB Voor het (tussentijds) afmelden als lid van H.S.V.B. gelden regels welke zijn benoemd in het huishoudelijk reglement.

Afmelden lidmaatschap

SponsorKliks, gratis sponsoren!