Beste leden,

Op verzoek van velen van jullie delen wij vanuit de TC en ledenadministratie nu alvast een CONCEPT teamindeling voor het nieuwe seizoen (2018-2019). Wij proberen jullie hiermee zo vroeg mogelijk duidelijkheid geven. Alhoewel dat erg lastig is, omdat leden hun lidmaatschap uiterlijk per 1 mei op kunnen zeggen bij basketbalclubs, dus ook bij HSVB. Er kan dus nog van alles per team veranderen.

  • De concept-teamindeling is gedaan op basis van spelers die nú lid zijn van HSVB.
  • Spelers die hun lidmaatschap al schriftelijk (al dan niet preventief) hebben opgezegd via de ledenadministratie staan niet op de lijst.
  • Door nieuwe afmeldingen per 1 mei of aanmeldingen na 1 mei kunnen de teams dus nog worden aangepast. Nieuwe aanmeldingen worden z.s.m. verwerkt in de huidige teamindelingen.
  • Bankspelers (BS) worden niet officieel aangemeld bij de bond. Spelers kunnen ten allen tijde met een hoger team meespelen. In overleg met de betreffende trainer(s) is/wordt een speler bankspeler bij een hoger team. Voor de beeldvorming staan een aantal bs’ers op de lijst vermeld. Deze zijn suggestief vanuit de tc en trainersstaf omdat die betreffende speler in een hoger team zou moeten en/of kunnen spelen.
  • Voor spelers die bankspeler zijn bij een hoger team geldt dat zo nodig met de betreffende trainer(s) afspraken worden gemaakt over wat het ‘basis’team van de speler is (bijvoorbeeld bij gelijktijdige wedstrijden).
  • Voor de landelijke (selectie) teams worden op dit moment selectietrainingen georganiseerd. De teams staan wel genoemd in de lijst maar zijn niet ingevuld met leden. Daarom staan potentiële kandidaat-spelers die uiteindelijk geselecteerd worden nu nog bij een team in eigen leeftijdscategorie. (Zie onderaan een overzicht van leeftijdscategorieën).
  • Er wordt vanuit de NBB van ons verwacht dat wij uiterlijk 1 mei onze landelijke (selectie)teams inschrijven, terwijl de teams nog niet gemaakt en/of volledig zijn, de competitie is notabene nog maar net afgelopen. Maar, bij later inschrijven doe je sowieso niet meer mee. En heb je wel tijdig de teams ingeschreven maar het team kan uiteindelijk niet volledig gemaakt worden volgt een flinke boete voor ongeldig inschrijven. Wij geven daarom deze selectieteams op dit moment even prioriteit, er kan daarom eens een keer een training niet doorgaan omdat de zaal dan grotendeels (vaak voor 2/3) nodig is voor deze selectietrainingen. Wij hopen op begrip hiervoor, wij houden hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met iedereen.
  • Voor de allerjongste groep (peanuts t/m U12/2) wordt in overleg met de trainers bepaald wie er in een competitieteam (mix U12/2) gaat spelen.
  • Namen van trainers zijn bij de meeste teams nog niet bekend, tenzij met naam genoemd in de (concept) lijst. Gezien het overzicht heeft HSVB een dringend tekort aan trainers voor alle teams in de regionale competitie. Hierbij een beroep aan alle leden hier samen met ons over na te denken en rond te vragen bij mensen in hun omgeving die hier iets in kunnen betekenen.
  • Voor het definitief afmelden graag een mail versturen naar Hielke van Dijk van de ledenadministratie: ledenadmin@hsvb.nl

U12: spelers geboren in 2007 en 2008
U14: spelers geboren in 2005 en 2006
U16: spelers geboren in 2003 en 2004
U18: spelers geboren in 2001 en 2002
U20: spelers geboren in 1999 en 2000

Mochten er nog vragen, aanvullingen of suggesties zijn vanuit de leden en/of ouders dan horen wij dit graag. Stuur dan even een mailtje naar gmkonigferander@hotmail.com.

Met sportieve groet,

TC en ledenadministratie HSVB

Teamindeling HSVB 2018 – 2019