Carlice Poelstra
Golf van Riga 19
9642CH Veendam

Geboortedatum 16-09-2001
T. (06) 365 929 35 of (0598) 788974
E. carlicepoelstra@gmail.com

Ik ben Carlice Poelstra. Ik zit in de voorselectie van het Nederlands basketbalteam onder 16 jaar, als enige meisje van Noord-Nederland. Nu krijg ik de kans aangeboden om naar Apeldoorn te gaan (FSG). Hier ga ik dan wonen, spelen en naar school. Niet alleen speel ik dan competitie in Nederland, maar dan speel ik ook internationaal. Deze kans wil ik graag grijpen! Omdat ik graag mijn ambitie wil verwezenlijken. Mijn ambitie is om naar Amerika te gaan. Maar voordat ik daar heen kan, moet ik beter worden, door veel te trainen, met de beste basketbalsters. Hier kan ik mij dan aan optrekken.  Ik wil er alles voor doen.

Maar voordat ik deze stap kan maken heb ik geld nodig. Daarom wil ik u wat vragen. Kunt u mij misschien helpen? Dit kan een groot bedrag zijn. Maar dit kan ook een kleine bijdrage zijn. Ik snap dat er ook wat voor terug moet komen. Daar kunnen we het zeker over hebben. Ik hoop dat ik u genoeg heb kunnen informeren. Heeft u nog vragen, kunt u mij bellen of mailen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,
Carlice Poelstra