Nieuws


Aanmelden, wijzigingen en afmelden lidmaatschap:

Aanmelden bij HSVB

Leuk dat je bij ons wilt komen basketballen. Na het invullen en versturen van onderstaand aanmeldingsformulier zal iemand van de Technische Commissie (TC) contact met je opnemen. Heb je al meegetraind met een team of heb je specifieke wensen, geef dit dan s.v.p. aan op het aanmeldformulier dan kan de TC hier vast rekening mee houden.

Mocht je voordat je je aanmeldt behoefte hebben aan meer informatie of overleg, dan kan dat natuurlijk altijd. Neem dan even contact op met de TC, zij kunnen je alles vertellen over basketballen bij HSVB.

Let op! In verband met een enorme toename van leden zitten de teams behoorlijk vol. Om voor de huidige leden de kwaliteit en het plezier te kunnen waarborgen kunnen we geen garantie geven voor het direct instromen bij de wedstrijden. Je kunt je dus inschrijven en aansluiten bij een passend team en hierin meetrainen, maar het zou kunnen dat we eerst voldoende nieuwe inschrijvingen moeten krijgen om een extra wedstrijdteam te vormen.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Klik hier voor het huishoudelijk reglement bij aanmelden

Gegevens wijzigen

Veranderingen in je persoons- of adresgegevens kun je doorgeven via de mail aan de ledenadministratie.

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd met 1 seizoen.

Voor het beëindigen van het lidmaatschap bij HSVB dient men voor 1 mei schriftelijk op te zeggen bij de ledenadministratie. Indien de afmelding na 1 mei wordt ontvangen, geldt een boete van €50,- i.v.m. de verschuldigde bondscontributie die HSVB na deze datum verschuldigd is.

Bij de jeugd kan de opzegging alleen gedaan worden door de ouders/verzorgers. Vermeld in de opzegging duidelijk het volgende:

Afmelden kan d.m.v. het invullen van het afmeldingsformulier. Klik hier voor het afmeldingsformulier

De uitschrijving is definitief nadat een bevestiging is ontvangen van de ledenadministratie (ledenadmin@hsvb.nl).


LET OP! In de volgende vakanties zijn er geen trainingen: 

Juni 


Groot internationaal toernooi in Denemarken, Lemvig: Limfjords Cup 

We willen 27-30 december heel graag met zoveel mogelijk HSVB teams richting Denemarken.

Elk team gaat met een begeleider (liefst de eigen trainer/coach) naar het toernooi. We gaan met de vereniging in een grote bus naar Denemarken. Er wordt geslapen in schoollokalen met het team bij elkaar. Eten wordt geregeld door de toernooiorganisatie en verder worden er vooral heel veel wedstrijden gespeeld en gekeken. Een supermooie ervaring voor jonge basketballers!

Lijkt het je leuk om mee te gaan meld je dan zo snel mogelijk aan, meer info vind je op de toernooipagina

AANGEPAST TRAININGSROOSTER
Er wordt tot aan de zomerbarbecue (14 juni) doorgetraind, wel met een aangepast trainingsrooster. Deze vind je hier. We trainen zoveel mogelijk met de nieuwe teams voor komend seizoen.
Na de zomervakantie wordt gestart met trainen vanaf 29 augustus. Landelijke teams horen van hun trainer/coach of er eerder begonnen wordt met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.