Lidmaatschap

Leuk dat je interesse hebt in basketballen bij HSVB. We hebben op dit moment in alle leeftijdscategorieen jeugdteams, twee recreantenteams (die geen competitie spelen) en een team dat uitkomt in de Duitse Wheelers-competitie.

Aanmelden 3x meetrainen:
Wil je eerst eens proberen of basketbal bij HSVB iets voor je is? Meld je dan hier aan om 3x gratis mee te komen trainen. Zo hebben wij gelijk alle gegevens en dient er akkoord te worden gegaan met het feit dat wij voor niet-leden (dus de 3x meetrainende kinderen) nog niet verzekerd zijn.

Voor jeugd t/m 10 jaar:
We hebben komend seizoen een U8 en een U10 team, deze teams zijn gemixt (jongens en meisjes). Deze twee teams zullen regelmatig delen van de training samen doen, wat het doorschuiven naar de volgende leeftijdsgroep makkelijker maakt. Ben je een beginnende basketballer dan word je op leeftijd ingedeeld in U8 of U10. Voor deze teams worden gedurende het seizoen vaak een aantal "peanut-toernooien" georganiseerd door verschillende verenigingen uit de regio. Zo kunnen ze kennismaken met het spelen van wedstrijden (vaak 3x3 of 4x4).

De wat meer ervaren spelers stromen door naar een U12 team (vanaf deze leeftijd splitsen we waar mogelijk al op jongens/meisjes) waar ze worden voorbereid op de 5x5 competitie. We proberen deze jeugdteams zoveel mogelijk gelijktijdig te laten trainen zodat er laagdrempelig kan worden meegedraaid met de volgende groep en trainers ook zicht hebben op de spelers die eventueel door kunnen schuiven naar een volgend team.
De trainingen voor U8-U10 zijn op woensdagmiddag van 17.00 - 18.15 in het Scharlakenhof.

Aanmelden als lid bij HSVB:
Wil je gelijk lid worden of heb je na 3x meetrainen besloten lid te worden, dan kan dat via deze link. Je inschrijving wordt door de ledenadministratie verwerkt en je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging.

Let op! In verband met een enorme toename van leden zitten de teams behoorlijk vol. Om voor de huidige leden de kwaliteit en het plezier te kunnen waarborgen kunnen we geen garantie geven voor het direct instromen bij een team. Bij de U12 teams is het op het moment zo vol dat we hebben besloten tot de meivakantie geen nieuwe leden aan te kunnen nemen. Je kunt wel het verzoek om 3x mee te trainen indienen, dan word je op een wachtlijst geplaatst. Na de meivakantie kan er getraind worden.

Meer informatie over de contributie vind je hier.