3x gratis meetrainen

Meld je snel aan en kom kijken of Basketbal een sport voor jou is!


Je kunt bij HSVB drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Vul onderstaand formulier volledig in. Na verzending zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken wanneer en waar je kunt aansluiten bij een training.

We hebben op dit moment voor alle leeftijden jeugdteams. En daarnaast hebben we twee recreanten teams voor volwassenen (een wat fanatieker herenteam en een gemixt team) die op donderdagavond 1x in de week trainen.

Het bestuur beantwoordt aanvragen die zijn gedaan in de zomervakantie uiterlijk 21 augustus. Heb je een aanvraag gedaan voor de 3 proeftrainingen en is je kind geboren in 2013 of later dan kun je ervan uitgaan dat je aan kunt sluiten bij onderstaande peanut-training (let op wel altijd het formulier voor 3x meetrainen invullen).

Peanuts & U12
De teams waarin de meeste kinderen instromen zijn de Peanuts (U8 en U10) en U12. De Peanuts trainen 1x in de week; op woensdagmiddag van 17.00 - 18.15 in 't Scharlakenhof. De trainingen zijn speels en kinderen leren op een leuke manier steeds meer fundamentals van het basketbal. Veel van onze jongere jeugdteams trainen gemixt; jongens en meisjes samen.

Vanaf U12 trainen kinderen 2x in de week (en is er nog een optionele Techniektraining op maandag). Hier worden de kinderen voorbereid op het spelen van 5x5.

LET OP! In verband met een enorme toename van leden zitten de teams behoorlijk vol. Om voor de huidige leden de kwaliteit en het plezier te kunnen waarborgen kunnen we geen garantie geven voor het direct instromen bij de wedstrijden. Je kunt je dus inschrijven en aansluiten bij een passend team en hierin meetrainen, maar het zou kunnen dat we eerst voldoende nieuwe inschrijvingen moeten krijgen om een extra wedstrijdteam te vormen.

LET OP - Wachtlijst voor U12: peanuts (U8 en U10) kunnen nog wel instromen bij de training. Voor de U12 teams geldt een wachtlijst, je meldt je hierboven aan voor 3x meetrainen, maar er kan pas na de meivakantie meegetraind worden.